• Wat is het aanbod aan bedrijfswagens?
  Bij Eurocars hebben we meer dan 500 bedrijfswagens op voorraad staan in verschillende uitvoeringen. Hierdoor zit er altijd wel een bedrijfswagen tussen die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeftes. Heb je interesse in een specifieke bedrijfswagen? Dan kun je direct online overgaan tot aankoop of natuurlijk eerst langskomen op een van onze locaties.
 • Wat is het aanbod aan personenauto's?
  Bij Eurocars kun je elke personenauto vinden, van een Kia Picanto tot een Volkswagen Golf en van een BMW X3 tot een Range Rover Evoque. Wij bieden een ruime keuze in personenauto’s. Met meer dan 450 occasions direct uit voorraad leverbaar heb je een ruime keuze uit alle merken en types. Er zit altijd wel een geschikte personenauto tussen die bij jou past. Heb je interesse in een specifieke personenauto? Dan kun je direct online overgaan tot aankoop of natuurlijk eerst langskomen op een van onze locaties in Oss of Helmond.
 • Hoe snel is een auto beschikbaar?
  Ons aanbod is direct uit voorraad leverbaar. Het grote voordeel hiervan is dat de besteltijd vele malen korter is. Bestel je vandaag een nieuwe auto? Dan kunnen wij hem vaak al de volgende dag leveren.
 • Hoelang duurt een aanvraag bij Eurocars?
  Wij proberen een aanvraag altijd binnen 15 minuten op te volgen.
 • Wat houdt jullie laagste prijsgarantie in?
  Eurocars biedt de laagste prijsgarantie voor je nieuwe personenauto. Dat betekent dat je bij ons écht de laagste prijs krijgt. Vind je bij een andere BOVAG-dealer toch een lagere prijs? Dan betalen wij bij aankoop niet alleen het verschil terug, maar ontvang je ook gratis een volle tank brandstof.
 • Hoe werkt een proefperiode bij Eurocars?
  Als je de auto online aanschaft zonder eerst de showroom te hebben bezocht, heb je recht op een proefperiode van 14 dagen. Deze gaan in zodra je de personenauto in je bezit hebt. Tijdens de proefperiode mag je de auto uitproberen. We hopen natuurlijk dat de auto helemaal naar wens is. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je contact met ons opnemen. In dat geval halen we de auto bij je op en storten we het volledige aankoopbedrag terug.
 • Zijn jullie BOVAG lid?
  Eurocars is één van de grotere BOVAG occasionspecialisten van Nederland voor personenauto’s en bedrijfswagens. Wij verkopen meer dan 1.500 occasions per jaar voor een uiterst scherpe prijs en met de mogelijkheid van BOVAG garantie. Als gerespecteerd BOVAG lid kunnen wij indien nodig bij aflevering van de occasions een ANWB/DEKRA keuring verzorgen, zodat je met een veilig gevoel in je auto stapt. Ook bieden wij een 14 dagen niet goed geld terug garantie als je de auto online aanschaft, zonder vooraf de showroom te hebben bezocht. Je krijgt bij ons twee weken de tijd om te kijken of je nieuwe auto naar tevredenheid is. Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! Je kunt hem dan binnen deze periode omruilen voor een andere auto of je geld terug ontvangen.
 • Hebben jullie een showroom?
  Je kunt ons aanbod bekijken op onze fysieke locaties in Oss, Helmond, Geldrop en Asten. In Oss (Havenstraat 28) staan personenauto's, in Geldrop (Emopad 29) en Asten (Kanaalweg 9) staan bedrijfswagens en in Helmond (Varenschut 7) staan zowel personenauto's als bedrijfswagens. Je bent van harte welkom op een van onze locaties van maandag t/m zaterdag. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
 • Hoe werkt een auto inruilen bij Eurocars?
  We begrijpen dat het gemakkelijk is om je eigen auto in te ruilen en de inruilwaarde direct te verrekenen met de aanschafprijs van je nieuwe voertuig. Daarom maken wij het mogelijk met onze inruilservice om je oude voertuig in te ruilen op je nieuwe voertuig. Bij de verkoop van je oude voertuig wordt het afgesproken bedrag verrekend op je gekochte auto of het bedrag uitbetaald indien gewenst. Je kunt direct een inschatting laten maken van de inruilwaarde door het invullen van het inruilformulier.
 • Kan ik mijn auto inruilen?
  Ja zeker, je kunt je huidige auto bij ons inruilen. Met onze inruilservice maken bij het mogelijk om je oude voertuig in te ruilen op je nieuwe voertuig. Bij de verkoop van je oude voertuig wordt het afgesproken bedrag verrekend op je nieuwe aangekochte auto. Je kunt direct een inschatting laten maken van de inruilwaarde door het invullen van een inruilformulier online.
 • Ben ik eigenaar van de auto met financial lease?
  Met financial lease ben je direct economisch eigenaar van de auto. Zolang je financial leasecontract loopt is de leasemaatschappij wel nog juridisch eigenaar. Zodra de auto is afbetaald ben je de volledig eigenaar van de auto. Zowel economisch als juridisch.
 • Verandert mijn maandtermijn tijdens mijn contractperiode?
  Nee, gedurende de volledige looptijd blijft het maandtermijn gelijk. Ook wanneer je vroegtijdig een gedeelte aflost blijft de maandtermijn hetzelfde. De looptijd zal in dit geval worden verkort waardoor je contract eerder is afgelopen.
 • Welke informatie moet ik verstrekken voor een aanvraag?
  Voor een aanvraag dienen wij de volgende informatie te ontvangen: persoonsgegevens, KVK-nummer en een kopie van je ID.
 • Hoe doe ik een aanvraag voor financial lease?
  Heb je interesse in een van onze personenauto's? 1. Bepaal eerst of je de auto zakelijk gaat financieren of particulier. 2. Vervolgens bepaal je op de pagina van de gewenste auto zelf de leasetermijn middels onze leasecalculator. Je kunt het leasebedrag, de slottermijn en de looptijd naar wens aanpassen. Vraag vervolgens een offerte voor financial lease aan. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons en we zullen de mogelijkheden vanuit daar bespreken. Voor een aanvraag dienen wij de volgende informatie te ontvangen: persoonsgegevens, KVK-nummer en een kopie van je ID.
 • Hoe verloopt het proces bij financial lease?
  Bij Eurocars zit alles onder één dak. Financial lease begint bij het vinden van de personenauto die bij jou past. Vervolgens kun je vrijblijvend een offerteaanvraag versturen. Wij gaan vervolgens aan de slag en zorgen binnen een uur voor een reactie. Wil je graag alvast een inschatting doen voor je maandbedrag? Vul dan onze rekentool in om een inschatting te maken van het maandbedrag. Is je financial lease goedgekeurd en de auto naar wens? Dan versturen wij een koopovereenkomst voor het gekozen voertuig via de mail. Zodra de overeenkomst getekend is en retour gestuurd ontvang je van ons een leaseovereenkomst. Na het ondertekenen van de leaseovereenkomst volgt de laatste stap: je nieuwe voertuig ophalen of natuurlijk laten afleveren!
 • Kan ik als starter gebruikmaken van financial lease?
  Ook voor jou als startende ondernemer zijn er verschillende lease oplossingen. Er zijn diverse financial- en operational leasevormen met bijzondere voorwaarden die gunstig zijn voor jou als starter. Daarnaast is het mogelijk om met een extra aanbetaling de leaseovereenkomst alsnog rond te krijgen. Deze aanbetaling wordt dan in zijn geheel in mindering gebracht op de overeenkomst. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een van onze leasemogelijkheden. Je ontvangt binnen 15 minuten een reactie.
 • Wat is financial lease?
  Met een financial lease koop je een auto in feite op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij een financieringsmaatschappij en betaalt dit vervolgens per maand af. Hiermee ben je direct economisch eigenaar van de auto. Bij Eurocars kun je zowel zakelijk als particulier een auto financieren.
 • Wat is de levertijd?
  Vanaf het moment van aanschaf streven wij om de auto binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Uitzonderingen daargelaten.
 • Kan mijn auto op locatie geleverd worden?
  Natuurlijk, wij kunnen de auto naar je toebrengen - waar in Nederland je ook woont! Heb je de auto online aangeschaft, zonder vooraf onze showroom te bezoeken? Dan wordt de auto gratis op locatie geleverd. Als je eerst onze showroom hebt bezocht brengen we €90,- incl. BTW in rekening voor het leveren op locatie. Zodra de koopovereenkomst is afgerond, maken we je nieuwe auto klaar voor transport. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de personenauto op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude auto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.
 • Hoe werkt een proefperiode bij online kopen?
  Als je de auto online aanschaft zonder eerst de showroom te hebben bezocht, heb je recht op een proefperiode van 14 dagen. Deze gaan in zodra je de personenauto in je bezit hebt. Tijdens de proefperiode mag je de auto uitproberen. We hopen natuurlijk dat de auto helemaal naar wens is. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je contact met ons opnemen. In dat geval halen we de auto bij je op en storten we het volledige aankoopbedrag terug.
 • Hoelang duurt een aanvraag bij Eurocars?
  Wij proberen een aanvraag altijd binnen 15 minuten op te volgen.
 • Wat houdt jullie laagste prijsgarantie in?
  Eurocars biedt de laagste prijsgarantie voor je nieuwe personenauto. Dat betekent dat je bij ons écht de laagste prijs krijgt. Vind je bij een andere BOVAG-dealer toch een lagere prijs? Dan betalen wij bij aankoop niet alleen het verschil terug, maar ontvang je ook gratis een volle tank brandstof.
 • Zijn jullie BOVAG lid?
  Eurocars is één van de grotere BOVAG occasionspecialisten van Nederland voor personenauto’s en bedrijfswagens. Wij verkopen meer dan 1.500 occasions per jaar voor een uiterst scherpe prijs en met de mogelijkheid van BOVAG garantie. Als gerespecteerd BOVAG lid kunnen wij indien nodig bij aflevering van de occasions een ANWB/DEKRA keuring verzorgen, zodat je met een veilig gevoel in je auto stapt. Ook bieden wij een 14 dagen niet goed geld terug garantie als je de auto online aanschaft, zonder vooraf de showroom te hebben bezocht. Je krijgt bij ons twee weken de tijd om te kijken of je nieuwe auto naar tevredenheid is. Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! Je kunt hem dan binnen deze periode omruilen voor een andere auto of je geld terug ontvangen.
 • 4.7 / 5.0