Inkoopservice bij Eurocars

Heb je mogelijk de stap gezet om een nieuw voertuig aan te schaffen bij Eurocars en ben je nog in het bezit van een eigen auto of bedrijfswagen? Geen probleem! Indien gewenst, ruilen wij jouw voertuig in op je nieuwe auto of bedrijfswagen. Veel mensen kijken namelijk op tegen de verkoop van hun voertuig.

Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van jouw auto of bedrijfswagen en wordt het afgesproken bedrag direct verrekend op jouw gekochte voertuig. Onze indicatie is geheel vrijblijvend en je bent dus niets verplicht.

BEKIJK VOORRAAD     

NEEM CONTACT OP

Jouw auto of bedrijfswagen verkopen of inruilen?

Ontdek hoeveel jouw voertuig nog waard is.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
*De inruilwaarde is een indicatieve berekening. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Onze tips voor de aankoop van een occasion

Een ander voertuig kopen is een bijzondere gelegenheid die niet dagelijks voorkomt. Er moet op veel zaken gelet worden en het is een grote investering. Als gerespecteerd BOVAG lid willen wij je graag op de volgende 10 aankooptips attenderen. Indien je deze tips meeneemt in jouw aankoop, zal dat je portemonnee en rijplezier zeker ten goede komen!

Vergelijk prijzen. Houd daarbij rekening met de juiste uitvoering, bouwjaar, kilometerstand etc.

Informeer naar het onderhoudsverleden van het voertuig, zodat je een beeld kan vormen van wat er allemaal met het voertuig is gebeurd.

Vraag naar de Nationale Auto Pas, zodat je inzicht krijgt in de kilometerhistorie.

Vraag een schadevrijverklaring aan, zodat je een overzicht hebt van het aantal door jou opgebouwde schadevrije jaren.

Maak de afspraak dat het voertuig dat je koopt, te allen tijde technisch ‘Oké’ wordt afgeleverd.

Informeer naar de mogelijkheden van ANWB/DEKRA keuringen.

Regel bij aankoop van een occasion met BOVAG-garantie dat bij eventuele garantiewerkzaamheden, je gratis vervangend vervoer krijgt.

Als je buiten een straal van 25km van jouw woonplaats een voertuig koopt, krijg je bij Eurocars regio garantie. Dit houdt o.a. in dat bij eventuele mankementen aan je voertuig, je een diagnose kunt laten stellen bij een garage in jouw omgeving.

Gezien het bedrag dat je hebt geïnvesteerd, is het normaal dat je auto of bedrijfswagen schoon en gepoetst wordt afgeleverd.

Voordat je jouw handtekening op de koopovereenkomst zet, is het verstandig dat alle bovenstaande punten op papier staan. Eventuele misverstanden kunnen zo voorkomen worden.

Onze verschillende leasevormen

Zakelijk financieren

Lees meer

Shortlease particulier

Lees meer

Shortlease zakelijk

Lees meer

Particulier financieren

Lees meer
4.7 / 5.0