Laagste prijsgarantie

Autosleutel overhandigen

Wij garanderen de laagste prijs in vergelijking met andere BOVAG bedrijven

Eurocars is één van de grootste occasiondealers in Nederland. Wij kopen groot in met riante voordelen en vertalen dat in onze verkoopprijzen. Door de hoge verkoopaantallen en omloopsnelheid kunnen wij werken met een minder hoge marge op onze voorraadauto’s dan collega-dealers. Hierdoor kunnen wij personenauto’s aanbieden met échte laagste prijsgarantie.

Allemaal in topconditie

Elke auto is onderhouden volgens fabrieksvoorschriften en/of de onderhoudshistorie is volledig inzichtelijk. Je weet precies wanneer een auto voor onderhoud naar een dealer/garage is geweest en wat er toen is gedaan. En voordat een auto in onze showroom komt te staan, wordt er door onze eigen werkplaats een grondige inspectie uitgevoerd.

Showroom Eurocars
overhandigen sleutel

Kijken, kiezen en kopen

Wil je een auto graag van dichtbij bekijken en ervaren hoe de auto rijdt? Wij ontvangen je graag in onze showroom in Oss. Hier kun je op je gemak ons aanbod bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee, word je professioneel begeleid door één van onze verkoopadviseurs en maak je indien gewenst en proefrit. Als je vooraf een afspraak maakt, dan reserveren wij de auto van jouw keuze en weet je zeker dat niemand je voor is.

Wil je jouw oude auto inruilen? Geen probleem. Onze adviseurs taxeren de auto ter plekke en bieden je een goede prijs.

Ons aanbod

Niet goed? Geld terug!

Mocht je om welke reden dan ook binnen 14 dagen na aankoop van je auto niet tevreden zijn, krijg je het totaalbedrag van je aankoop terug. Vraag je verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Lees meer
Bedrijfskaart overhandigen