Laagste prijsgarantie! Hoe werkt dat?

Wij garanderen u de laagste prijs echter dient u hierbij onze prijzen wel te vergelijken met andere BOVAG bedrijven.

Eurocars is één van de grootste occasiondealers in Nederland. Wij kopen groot in met riante voordelen en vertalen dat in onze verkoopprijzen. Door de hoge verkoopaantallen en omloopsnelheid kunnen wij werken met een minder hoge marge op onze voorraadauto's dan collega-dealers. Hierdoor kunnen wij u onze personenauto's aanbieden met échte laagste prijsgarantie!

Allemaal in topconditie!

Elke auto is onderhouden volgens fabrieksvoorschriften en/of de onderhoudshistorie is volledig inzichtelijk. U weet precies wanneer een auto voor onderhoud naar een dealer/garage is geweest en wat er toen is gedaan. En voordat een auto in onze showroom komt te staan, wordt er door onze eigen werkplaats een grondige inspectie uitgevoerd. Bekijk de actuele voorraad!

Kijken, kiezen, kopen!

Wilt u een auto graag van dichtbij bekijken en ervaren hoe de auto rijdt? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Oss. Hier bekijkt u op uw gemak ons aanbod onder het genot van een kopje koffie of thee, wordt u professioneel begeleid door onze verkoopadviseurs en maakt u indien gewenst een proefrit. Maakt u vooraf een afspraak, dan reserveren wij de auto van uw keuze en weet u zeker dat niemand u voor is.

Wilt u uw gebruikte auto inruilen? Geen probleem. Onze adviseurs taxeren de auto ter plekke en wij bieden u een goede prijs.

Niet goed? Geld terug!

Mocht u, om welke reden dan ook, binnen 14 dagen na aankoop van uw auto niet tevreden zijn, krijgt u het totaalbedrag van uw aankoop terug. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Wij wensen u veilige kilometers en veel rijplezier!

Met vriendelijke groet,
Harrold van de Ven

Welkom bij Eurocars, de grootste BOVAG occasionspecialist van Zuid-Nederland. Waarmee kunnen wij u helpen?