Online kopen, niet goed geld terug

Ben je op zoek naar een nieuwe voordelige auto, maar heb je geen zin of tijd om door het hele land te zoeken naar het ideale exemplaar? Bij Eurocars kun je eenvoudig online je nieuwe auto bestellen. Eurocars is gespecialiseerd in de online verkoop van personenauto’s die gratis bij je thuis bezorgd kunnen worden.

wagenpark binnen Eurocars

Het aanbod

Eurocars heeft een ruim aanbod aan occasions. Met een groot aantal auto’s direct uit voorraad leverbaar heb je de keuze uit diverse merken en modellen. Hierdoor zit er  altijd een auto tussen die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Van automaat tot handgeschakeld en van benzine of diesel tot elektrische auto’s: Eurocars heeft het allemaal. Ben je geïnteresseerd in een specifieke auto? Dan kun je de auto direct online aanschaffen óf je kunt langskomen in onze showroom in Oss.

ons aanbod Neem contact op

Proefperiode

Bij Eurocars willen we alleen gaan voor goede kwaliteit. Aangezien veel van onze klanten de keuze maken om de auto online aan te schaffen, kun je bij ons je nieuwe auto 14 dagen gratis uitproberen in je eigen omgeving. De auto wordt zelfs gratis bij je thuis afgeleverd. Zodra je in het bezit bent van de aangekochte auto gaat de proefperiode van 2 weken in. In deze weken mag je de auto kosteloos uitproberen. Uiteraard hopen we dat de auto helemaal naar wens is. Bevalt de auto binnen 14 dagen toch niet? Dan hoef je enkel naar ons te bellen, wij halen de auto weer gratis bij je op en betalen de aankoopprijs volledig terug.

Naast het kopen van een auto, biedt Eurocars ook de mogelijkheid om een auto aan te schaffen via financial lease. Daarnaast is het ook mogelijk om je oude auto bij ons in te ruilen.

Autosleutel overhandigen
Mark Visschers hand schudden

De voordelen

Wat zijn de voordelen van het direct aanschaffen van een auto?

  • – Je bent direct volledig eigenaar van de auto

  • – Je hoeft niet van tevoren te bepalen hoeveel kilometers je denk te gaan rijden. Het is jouw auto en je mag er uiteraard zoveel mee rijden als je zelf wilt.

  • – Je bouwt schadevrije jaren op bij de autoverzekering

Zo werkt het online bestellen van een personenauto:

Stap 1: Videobellen met onze verkoopadviseur

Op bewegend beeld krijg je sneller een goede indruk van een personenauto dan met alleen wat foto’s. Daarom kun je eenvoudig videobellen met één van onze adviseurs. Zij laten de personenauto waar je interesse in hebt van binnen en buiten aan je zien. Ondertussen beantwoorden ze je vragen en denken ze met je mee over de financieringsmogelijkheden.

Stap 2: Opstellen van het koop- of leasecontract

Heb je een goed gevoel bij de auto én bij ons? Dan mogen we je bijna feliciteren met je nieuwe auto. Maar voordat we dat doen, gaan we samen met jou de overeenkomst voor financiering, koop opstellen. Heb je zelf een personenauto staan die je wilt inruilen? Geef dit meteen aan, zodat we hier een passend voorstel voor kunnen doen. Vul het inruilformulier direct in.

Stap 3: Afleveren van je personenauto

Zodra je het koopcontract hebt getekend, maken we je nieuwe auto klaar voor transport. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de personenauto op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude auto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Tip: dit is het moment om je autoverzekering in orde te maken, ook daar kunnen we je mee helpen.

Stap 4: Start van de proefperiode – niet goed, geld terug

Zodra je de personenauto in je bezit hebt, gaat de proefperiode van 14 dagen in. In deze twee weken mag je de auto kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij halen de personenauto dan weer bij je op en storten het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunnen we ook kijken of een andere personenauto wel aan je wensen kan voldoen.

Heb je een auto gezien waarover je meer informatie wilt ontvangen? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. We plannen graag een videogesprek met je in om de auto te laten zien en eventuele vragen te beantwoorden.

0412 63 19 19 stuur ons een e-mail