Wat is financial lease?

Met behulp van financial lease is het mogelijk om een auto of bedrijfswagen aan te schaffen zonder dat je het volledige bedrag in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan koop je het voertuig eigenlijk op afbetaling.

Je leent het benodigde aankoopbedrag van de financieringsmaatschappij en lost dit maandelijks af. Het belangrijkste voordeel is dat je hierdoor direct de economische eigenaar van de auto of bedrijfswagen wordt. Daarnaast profiteer je van diverse belastingvoordelen.

ONS AANBOD

Financieren zakelijk

Wil je graag een personenauto of bedrijfswagen kopen als bedrijf, maar heb je hier niet de financiële middelen voor of wil je het bedrag liever spreiden? Kies dan voor een zakelijke financiering. Met een zakelijke financiering profiteer je van diverse fiscale voordelen en behoud je de liquiditeit binnen het bedrijf. Aan het einde van het leasecontract ben je de eigenaar van het voertuig.

LEES MEER

Financieren particulier

Wil je graag een personenauto kopen als particuliere klant, maar heb je niet de financiële middelen hiervoor? Kies dan voor een particuliere financiering. Met een autofinanciering voor particulieren hoef je geen groot bedrag in één keer te investeren en bepaal je zelf de maandtermijn. Aan het einde van het leasecontract ben je de eigenaar van het voertuig.

LEES MEER

Soepele acceptatie

Bij Eurocars kijken we verder dan alleen naar de cijfers, want we vinden dat cijfers lang niet het hele verhaal vertellen. Dit betekent dat je bij Eurocars geen jaarcijfers nodig hebt en dus ook starters en zzp’ers bij ons een financial lease kunnen afsluiten. Wij vertrouwen erop dat mensen zelf kunnen inschatten of ze de financial lease kunnen blijven betalen of niet. Heb je een BKR-registratie, maar wil je toch een financial lease afsluiten? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Hoe werkt het maandbedrag bij financial lease?

Het maandbedrag is afhankelijk van een aantal factoren:

 

Onze verschillende leasevormen

Financial lease zakelijk

Lees meer

Shortlease particulier

Lees meer

Shortlease zakelijk

Lees meer

Financial lease particulier

Lees meer
4.7 / 5.0