Eurocars

Specialist in tweedehands personen- en bedrijfswagens.

Eurocars is een van de grotere BOVAG occasionspecialisten van Nederland voor personenauto's en bedrijfswagens. Wij verkopen meer dan 1.000 occasions per jaar voor een uiterst scherpe prijs en met de mogelijkheid van BOVAG garantie.

Voor veel mensen is het kopen van een gebruikte auto een belangrijke beslissing. De occasions die u bij Eurocars vindt, zijn veelal dealeronderhouden. Onze BOVAG occasions hebben de scherpste prijs die u in Nederland kunt vinden. Wij garanderen u de laagste prijs. Mocht uw gewenste occasion overigens niet op de site staan, laat het ons weten. Wij gaan graag voor u op zoek!

Als gerespecteerd BOVAG lid kunnen wij bij aflevering van de occasion een ANWB/DEKRA keuring verzorgen, zodat u met een veilig gevoel in uw auto kunt stappen.

U bent van harte welkom in onze showroom op Havenstraat 28 in Oss om de occasions te bekijken - en natuurlijk voor een lekkere kop koffie! Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 staan wij voor u klaar. Bij vragen neemt u bij voorkeur telefonisch contact met ons op, zodat wij u meteen een passend antwoord kunnen geven. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0412 631 919.