Eurocars

Specialist in tweedehands personen- en bedrijfswagens.

Eurocars is een van de grotere BOVAG occasionspecialisten van Nederland voor personenauto's en bedrijfswagens. Wij verkopen meer dan 1.000 occasions per jaar voor een uiterst scherpe prijs en met de mogelijkheid van BOVAG garantie.

Voor veel mensen is het kopen van een gebruikte auto een belangrijke beslissing. De occasions die u bij Eurocars vindt, zijn veelal dealeronderhouden. Onze BOVAG occasions hebben de scherpste prijs die u in Nederland kunt vinden. Wij garanderen u de laagste prijs. Mocht uw gewenste occasion overigens niet op de site staan, laat het ons weten. Wij gaan graag voor u op zoek!

Als gerespecteerd BOVAG lid kunnen wij bij aflevering van de occasion een ANWB/DEKRA keuring verzorgen, zodat u met een veilig gevoel in uw auto kunt stappen.

U bent van harte welkom in onze showroom op Havenstraat 28 in Oss om de occasions te bekijken - en natuurlijk voor een lekkere kop koffie! Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 staan wij voor u klaar. Bij vragen neemt u bij voorkeur telefonisch contact met ons op, zodat wij u meteen een passend antwoord kunnen geven. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0412 631 919.

"Waar gewerkt wordt, worden helaas ook fouten gemaakt"

Ondanks onze zorg zal dit bij onze organisatie ook zeker het geval zijn. Omdat wij service en klachtafhandeling hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij een service afdeling die uw klacht direct oppakt.

Een review of klacht geplaatst op internet kan aan onze aandacht ontsnappen, waardoor wij u niet adequaat helpen. Omdat wij u altijd uitmuntend van dienst willen zijn vragen wij u contact met ons op te nemen om te helpen uw klacht op te lossen.

Stuur in het geval van een klacht uw bedrijfsnaam en telefoonnummer naar klachten@eurocars.nl en wij nemen snel contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Harrold van de Ven

Eurocars is een onderdeel van Lease 2.0 B.V.
Welkom bij Eurocars, de grootste BOVAG occasionspecialist van Zuid-Nederland. Waarmee kunnen wij u helpen?