Een proefrit maken

Heb je jouw ideale voertuig gevonden tussen ons aanbod? Dat is mooi! Nu heb je de mogelijkheid om direct over te gaan tot koop. Maar we begrijpen het ook als je de auto eerst wilt uitproberen om een weloverwogen beslissing te kunnen maken. Dan is het handig om eerst een proefrit te maken. Het maken van een proefrit is mogelijk op een van onze locaties in Oss, Helmond. Geldrop of Asten. Op de detailpagina van het door jou gewenste voertuig staat op welke locatie je de auto of bedrijfswagen kunt vinden – dit is ook de locatie waar je een proefrit kunt maken in dat voertuig.

Wil je een auto of bedrijfswagen inruilen? Neem deze dan direct mee als je een proefrit komt maken. Dan kunnen onze adviseurs het inruilvoertuig taxeren terwijl jij onderweg bent, zodat je direct weet welk bedrag je terugkrijgt voor je oude voertuig. Zodra je terugkomt van de proefrit heb je de gelegenheid om direct vragen te stellen aan een van onze adviseurs. Ben je geïnteresseerd? Dan brengen wij een vrijblijvende offerte uit inclusief een eventuele taxatie van jouw inruilauto.

MEER INFORMATIE OVER INRUILSERVICE

Hoe werkt het?

  1. Klik bij het voertuig waarin je een proefrit wilt maken op ‘Proefrit’.
  2. Vul je gegevens in en maak een afspraak (beschikbaar van maandag t/m zaterdag).
  3. Je ontvangt van ons een bevestiging van de afspraak. Hierin staat de afgesproken datum en tijd en de vestiging waar je verwacht wordt.
  4. Maak een proefrit en ervaar zelf het voertuig.
  5. Ontvang een vrijblijvende offerte voor het kopen of financieren van de auto of bedrijfswagen, met een eventuele taxatie van jouw inruilvoertuig.

BEKIJK AANBOD

Voorwaarden voor de proefrit

Het maken van een proefrit is vrijblijvend. Om ervoor te zorgen dat de proefrit optimaal verloopt, spreken we graag het volgende af:

  De proefrit duurt maximaal 45 minuten

 Je geeft ons een kopie van je rijbewijs

 Je houdt je aan de verkeersregels

Onze verschillende leasevormen

Zakelijk financieren

Lees meer

Shortlease particulier

Lees meer

Shortlease zakelijk

Lees meer

Particulier financieren

Lees meer
4.7 / 5.0