Stappenplan
auto online kopen

Zo werkt het online bestellen van een personenauto:

Stap 1: Videobellen met onze verkoopadviseur

Op bewegend beeld krijg je sneller een goede indruk van een personenauto dan met alleen wat foto’s. Daarom kun je eenvoudig videobellen met één van onze adviseurs.

Zij laten de personenauto waar je interesse in hebt van binnen en buiten aan je zien. Ondertussen beantwoorden ze je vragen en denken ze met je mee over de financieringsmogelijkheden.

Whatsapp

Stap 2: Opstellen van het koop- of leasecontract

Heb je een goed gevoel bij de personenauto én bij ons? Dan mogen we je bijna feliciteren met je nieuwe auto. Maar voordat we dat doen, gaan we samen met jou de overeenkomst voor financiering en/of koop opstellen.

Heb je zelf een personenauto staan die je wilt inruilen? Geef dit meteen aan, zodat we hier een passend voorstel voor kunnen doen. Vul het inruilformulier direct in.

inkoopservice

Stap 3: Afleveren van je personenauto

Zodra je het koopcontract hebt getekend, maken we je nieuwe auto klaar voor transport. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de personenauto op het afgesproken tijdstip bij je thuis.

Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude auto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Tip: dit is het moment om je autoverzekering in orde te maken, ook daar kunnen we je mee helpen.

Stap 4: Start van de proefperiode – niet goed, geld terug

Zodra je de personenauto in je bezit hebt, gaat de proefperiode van 14 dagen in. In deze twee weken mag je de auto kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij halen de personenauto dan weer bij je op en storten het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunnen we ook kijken of een andere personenauto wel aan je wensen kan voldoen.

 Goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Polo

Dani heeft ons goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Polo. Super service, zelfs na aflevering. En tot slot ook nog een mooie bos bloemen ontvangen. Top!

Ester van Hoeij

Super service, een aanrader!

Via Marcel van Eurocars een Seat Ibiza aangeschaft voor een goede prijs. Vriendelijk geholpen en ook achteraf verliep het contact soepel via WhatsApp. Inmiddels een aantal weken verder en heel erg tevreden mee. Bij het afleveren van de auto zat er een kleine beschadiging op de auto. Dit op kosten van Eurocars kunnen laten repareren.

Jasper den Hoed

Goeie en snelle service.

Op een hele ongedwongen en relaxte manier een auto kunnen kopen bij Eurocars. Het eerlijke verhaal werd over de auto verteld en een aantal auto’s aan de kant rijden was geen enkel probleem om even een proefritje te doen. De auto werd thuis afgeleverd met zoals afgesproken de gespoten bumper, helemaal top dus. Marcel bedankt voor de goede service en het fijne contact!

Arne Bos

De voordelen van een auto online kopen.

Een auto online kopen is net zo makkelijk én veilig als het kopen van een televisie bij Coolblue. Bij Eurocars kun je net zo makkelijk een auto online kopen. Met onze koopvoordelen zorgen we  voor het vinden van jouw perfecte occasion.

Onze verschillende leasevormen

Wij bieden naast online kopen ook verschillende leasevormen aan. Zo kun je ook kiezen voor:

Financieren voor particulieren

Zakelijk financieren

Shortlease particulier