Totaal aanbod auto’s

Showroom Eurocars

Eurocars is een van de grotere BOVAG occasionspecialisten van Nederland voor personenauto’s en bedrijfswagens. Wij verkopen meer dan 1.500 occasions per jaar voor een uiterst scherpe prijs en met de mogelijkheid van BOVAG garantie.

Er is keuze in alle merken en types. Er zit altijd wel een geschikte personenauto tussen die bij jou past. Het aanbod aan auto’s is divers van automaat tot handgeschakeld, klein of groot, veel opties of weinig opties, benzine, diesel of elektrisch.

Heb je interesse in een specifieke auto? Dan kun je direct online overgaan tot aankoop of natuurlijk eerst langskomen op onze locatie in Oss.

ons aanbod Neem contact op

Online kopen, niet goed geld terug garantie

Voor veel mensen is het kopen van een gebruikte auto een belangrijke beslissing. De occasions die je bij Eurocars vindt, zijn veelal dealeronderhouden.

Onze BOVAG occasions hebben de scherpste prijs die je in Nederland kunt vinden. Wij garanderen de laagste prijs. Mocht jouw gewenste occasion niet op de website staan, laat het ons dan weten. We gaan graag voor je op zoek!

Als gerespecteerd BOVAG lid kunnen wij bij aflevering van de occasion een ANWB/DEKRA keuring verzorgen, zodat je met een veilig gevoel in jouw auto kunt stappen.

Daarnaast kun je bij ons je personenauto online aankopen. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden met je personenauto? Dan kun je de auto zonder problemen terugbrengen. 

Gesprek Eurocars

 Goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Polo

Dani heeft ons goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Polo. Super service, zelfs na aflevering. En tot slot ook nog een mooie bos bloemen ontvangen. Top!

Ester van Hoeij

Super service, een aanrader!

Via Marcel van Eurocars een Seat Ibiza aangeschaft voor een goede prijs. Vriendelijk geholpen en ook achteraf verliep het contact soepel via WhatsApp. Inmiddels een aantal weken verder en heel erg tevreden mee. Bij het afleveren van de auto zat er een kleine beschadiging op de auto. Dit op kosten van Eurocars kunnen laten repareren.

Jasper den Hoed

Goeie en snelle service.

Op een hele ongedwongen en relaxte manier een auto kunnen kopen bij Eurocars. Het eerlijke verhaal werd over de auto verteld en een aantal auto’s aan de kant rijden was geen enkel probleem om even een proefritje te doen. De auto werd thuis afgeleverd met zoals afgesproken de gespoten bumper, helemaal top dus. Marcel bedankt voor de goede service en het fijne contact!

Arne Bos