Zakelijk financieren

Als ondernemer kun je een auto kopen zonder deze in één keer te betalen. Je koopt een personenauto dan in feite op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij de leasemaatschappij, en betaalt dit per maand af. Het grote voordeel is dat je hiermee direct economisch eigenaar bent van de auto.

Contract auto

Hoe werkt financial lease?

Bij Eurocars zit alles onder één dak. Financial lease begint bij het vinden van een personenauto die bij jou past. Deze kun je vinden in ons aanbod. Vervolgens kun je vrijblijvend een offerte aanvraag versturen. Wij gaan direct aan de slag en zorgen binnen één uur voor een reactie.

Wil je graag alvast een inschatting doen voor je maandbedrag? Gebruik dan onze rekentool om een inschatting te maken. Is je financial lease goedgekeurd en de auto naar wens? Dan ontvang je een koopovereenkomst voor het gekozen voertuig in de mail.

Zodra de overeenkomst getekend is en retour gestuurd ontvang je van ons een leaseovereenkomst. Na het ondertekenen van de leaseovereenkomst volgt de laatste stap, je nieuwe voertuig ophalen of natuurlijk laten afleveren!

ons aanbod Neem contact op

Waarom financial lease?

Financial lease heeft vele voordelen voor ondernemers. Het belangrijkste voordeel van financial lease is dat je in tegenstelling tot andere vormen van zakelijk leasen direct economisch de eigenaar bent van het voertuig.

Financial lease is de enige leasevorm waarbij je deze mogelijkheid hebt. Lees hieronder alle voordelen van financial lease op een rijtje.

overhandigen bedrijfskaart bianca zwaans

Financiering aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor een personenauto? Of wil je graag meer informatie over zakelijk financieren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van financial lease

Onze verschillende leasevormen

Wij bieden naast zakelijk financieren ook andere leasevormen aan. Zo kun je ook kiezen voor:

Financieren voor particulieren

Shortlease zakelijk

Shortlease particulier