Uniek in Nederland!

Zonder risico online bestellen*

Bij Eurocars kunt u volledig veilig en zonder risico online uw auto bestellen. Wij komen deze gratis bij u thuis afleveren en uitleggen. Uw eventuele inruilauto nemen we weer mee. Van het zoeken tot het kopen en de aflevering, alles regelt u vanuit uw huis. Onze adviseurs kunnen u uiteraard helpen met de online aankoop. Wilt u een live verbinding met een adviseur die u de auto kan laten zien? Laat het ons gerust weten.

Uw droomauto kopen gaat in 4 eenvoudige stappen:

Stap 1: bestellen

Klik bij uw droomauto op “online bestellen” dan starten wij het bestelproces! Vul uw gegevens in en klik op “bestel nu”. Wilt u uw huidige auto inruilen? Vul dan ook de “online taxatie” in, we verrekenen uw inruilprijs automatisch in de bestelopdracht.

Wij gaan nu direct voor u aan de slag, verwerken uw opdracht en maken tijd vrij om de auto rijklaar te maken. De auto blijft de komende 15 minuten voor u gereserveerd, zodat u voldoende tijd heeft voor stap 2.

Stap 2: de betaling

De volgende stap is de betaling. U heeft inmiddels een bevestigingsmail van ons ontvangen met daarin de gegevens voor de betaling. De komende 15 minuten blijft de auto voor u gereserveerd staan. Nadat u de betaling voldaan heeft neemt een van onze medewerkers direct met u contact op om samen het aflevermoment te bepalen. We leveren al onze auto’s altijd binnen 7 dagen bij u thuis. Afgesproken.

Uw auto financieren of zakelijk financial leasen? We begeleiden u in het proces en helpen u snel en gemakkelijk op weg.

Stap 3: de aflevering

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Op werkdagen bezorgen wij de auto op het afgesproken tijdstip bij u thuis. We nemen de tijd om u wegwijs te maken in uw auto, en gaan pas weg als voor u alles duidelijk is.

Nu gaat uw 14 daagse proefperiode in en kunt u direct op pad. Gebruikt u onze inruilservice? Dan inspecteren wij kort de inruilauto. Is deze conform afspraak, dan maken we gelijk een vrijwaringsbewijs. Vergeet niet uw autoverzekering stop te zetten of over te sluiten!

Stap 4: de proefperiode

Wat is er nu prettiger dan uw auto in uw eigen omgeving uitproberen? U mag hem kosteloos 200 kilometer uitproberen. Toch niet helemaal tevreden? Dan komen we de auto binnen 14 dagen weer bij u ophalen. U krijgt uw volledige aankoopbedrag teruggestort. Beloofd!

*Alle van toepassing zijnde algemene voorwaarden vindt u in de bijlage bij uw bestelling

Welkom bij Eurocars, de grootste BOVAG occasionspecialist van Zuid-Nederland. Waarmee kunnen wij u helpen?