Online je auto bestellen!

Nieuw in Nederland: niet goed, geld terug!

Ben je op zoek naar een goede en voordelige auto, maar heb je geen zin of tijd om het land door te rijden voor het ideale exemplaar? Dan hebben we goed nieuws: bij Eurocars kun je eenvoudig je auto online bestellen. Je zoekt een auto op onze website waar je meer over wilt weten, videobelt met onze adviseurs en maakt je keuze. Vervolgens brengen wij de auto gratis naar je toe. Ben je toch niet tevreden? Dan nemen wij hem weer mee en krijg je je geld terug.

Zo werkt het online bestellen van een auto:

Stap 1: Videobellen met onze verkoopadviseur

Op bewegend beeld krijg je sneller een goede indruk van een auto dan met alleen wat foto's. Daarom kun je eenvoudig videobellen met één van onze adviseurs. Zij laten de auto waar je interesse in hebt van binnen en buiten aan je zien. Ondertussen beantwoorden ze je vragen en denken ze met je mee over de financieringsmogelijkheden.

Stap 2: Opstellen van het koop- of leasecontract

Heb je een goed gevoel bij de auto én bij ons? Dan mogen we je bijna feliciteren met je nieuwe auto. Maar voordat we dat doen, gaan we samen met jou de overeenkomst voor koop of financiering opstellen. Heb je zelf een auto staan die je wilt inruilen? Geef dit meteen aan, zodat we hier een passend voorstel voor kunnen doen. Wij kunnen een passende financiering voor je regelen. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Stap 3: Afleveren van je auto

Zodra je het koopcontract hebt getekend, maken we je auto klaar voor transport. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de auto op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude auto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Stap 4: Start van de proefperiode - niet goed, geld terug!

Zodra je de auto in je bezit hebt, gaat de proefperiode van 14 dagen in. In deze twee weken mag je de auto kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij halen de auto dan weer bij je op en storten het volledige aankoopbedrag terug.

Heb je een auto gezien waar je meer over wilt weten? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Wij plannen graag een videogesprek met je in om de auto aan je te laten zien. Bel 0412 631 919 of vul het contactformulier in.

Welkom bij Eurocars, de grootste BOVAG occasionspecialist van Zuid-Nederland. Waarmee kunnen wij u helpen?