Gratis thuisbezorgd bij online aankoop

Ben je op zoek naar een nieuwe voordelige auto, maar heb je geen zin of tijd om door het hele land te zoeken naar het ideale exemplaar? Bij Eurocars kun je eenvoudig online je nieuwe auto bestellen. Kies je voor online bestellen? Dan komen wij de auto gratis bij je thuis afleveren.

Wagenpark binnen Eurocars

De voordelen

– Wij bezorgen de auto gratis door heel Nederland als je kiest voor het online bestellen van een auto. 

– Wil je een auto inruilen? Dan nemen wij de inruilauto mee wanneer wij je nieuwe auto komen afleveren.

– Ben je niet tevreden? Dan halen we de auto weer bij je op en storten we het volledige aankoopbedrag terug.

Hoe werkt de thuisbezorgservice?

Wij brengen je nieuwe auto naar je toe, waar in Nederland je ook woont. Als je hebt gekozen voor online bestellen wordt de auto gratis bij je thuisbezorgd. Kies je ervoor om de auto af te laten leveren nadat je onze showroom hebt bezocht? Dan zijn de kosten €90 incl. btw. Zodra het contract getekend is, maken we je nieuwe auto gereed voor transport. We plannen direct een afspraak met je in voor de levering en bezorgen de auto op de afgesproken dag en tijd bij je thuis. Hier ontvang je uitgebreide uitleg over alle functies. Wil je jouw oude auto bij ons inruilen? Dan inspecteren wij de inruilauto en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Wat is de levertijd?

We streven ernaar om de auto binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren vanaf het moment van aankoop, uitzonderingen daargelaten.

ons aanbod Neem contact op
Showroom Eurocars