Online auto kopen

Autosleutel overhandigen

Online je nieuwe auto kopen

Online kopen, niet goed geld terug garantie! Koop je personenauto online en probeer de auto 14 dagen gratis uit.

Ben je op zoek naar een goede en voordelige personenauto, maar heb je geen zin of tijd om het land door te rijden voor het ideale exemplaar? Dan hebben we goed nieuws: bij Eurocars kun je eenvoudig je auto online bestellen.

Eurocars  is inmiddels gespecialiseerd in het online verkopen van personenauto’s, welke gratis bij je bezorgd worden.

ons aanbod Neem contact op

Waarom Eurocars?

Eurocars is een van de grotere BOVAG occasionspecialisten van Nederland voor personenauto’s en bedrijfswagens. Wij verkopen meer dan 1.500 occasions per jaar voor een uiterst scherpe prijs en met de mogelijkheid van BOVAG garantie.

Er is keuze in alle merken en types. Er zit altijd wel een geschikte personenauto tussen die bij jou past. Het aanbod aan auto’s is divers van automaat tot handgeschakeld, klein of groot, veel opties of weinig opties, benzine, diesel of elektrisch.

Heb je interesse in een specifieke auto? Dan kun je direct online overgaan tot aankoop of natuurlijk eerst langskomen op onze locatie in Oss. Voor veel mensen is het kopen van een gebruikte auto een belangrijke beslissing. De occasions die u bij Eurocars vindt, zijn veelal dealeronderhouden.

Onze BOVAG occasions hebben de scherpste prijs die u in Nederland kunt vinden. Wij garanderen u de laagste prijs. Mocht uw gewenste occasion overigens niet op de site staan, laat het ons weten. Wij gaan graag voor u op zoek!

Als gerespecteerd BOVAG lid kunnen wij bij aflevering van de occasion een ANWB/DEKRA keuring verzorgen, zodat u met een veilig gevoel in uw auto kunt stappen.

Dani van Doorn en Noa van der Meer
Contract auto

Proefperiode – niet goed, geld terug garantie

Omdat veel klanten bij ons kiezen om de personenauto online te kopen, en wij alleen voor kwaliteit willen gaan, kun je bij ons je nieuwe personenauto 14 dagen gratis uitproberen in je eigen omgeving. Wij brengen deze dan zelfs gratis bij je thuis.

Zodra je in het bezit bent van de gekochte personenauto gaat de proefperiode in. In deze twee weken mag je de auto kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is.

Mocht de personenauto binnen 14 dagen niet bevallen? 1 telefoontje en wij halen de personenauto gewoon weer gratis bij je op, en betalen de aankoopprijs volledig terug. Dat zijn nog eens garanties. 

Eurocars biedt de mogelijkheid om naast het kopen van een personenauto, een personenauto aan te schaffen met behulp van financial lease. Ook bieden wij de mogelijkheid om je oude voertuig in te ruilen.

Zo werkt het online bestellen van een personenauto:

Stap 1: Videobellen met onze verkoopadviseur

Op bewegend beeld krijg je sneller een goede indruk van een personenauto’s dan met alleen wat foto’s. Daarom kun je eenvoudig videobellen met één van onze adviseurs.

Zij laten de personenauto waar je interesse in hebt van binnen en buiten aan je zien. Ondertussen beantwoorden ze je vragen en denken ze met je mee over de financieringsmogelijkheden.

Whatsapp

Stap 2: Opstellen van het koop- of leasecontract

Heb je een goed gevoel bij de personenauto én bij ons? Dan mogen we je bijna feliciteren met je nieuwe auto. Maar voordat we dat doen, gaan we samen met jou de overeenkomst voor financiering, koop opstellen.

Heb je zelf een personenauto staan die je wilt inruilen? Geef dit meteen aan, zodat we hier een passend voorstel voor kunnen doen. Vul het inruilformulier direct in.

inkoopservice

Stap 3: Afleveren van je personenauto

Zodra je het koopcontract hebt getekend, maken we je nieuwe auto klaar voor transport. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de personenauto op het afgesproken tijdstip bij je thuis.

Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude auto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Tip: dit is het moment om je autoverzekering in orde te maken, ook daar kunnen we je mee helpen.

Stap 4: Start van de proefperiode – niet goed, geld terug

Zodra je de personenauto in je bezit hebt, gaat de proefperiode van 14 dagen in. In deze twee weken mag je de auto kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij halen de personenauto dan weer bij je op en storten het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunnen we ook kijken of een andere personenauto wel aan je wensen kan voldoen.

 Goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Polo

Dani heeft ons goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Polo. Super service, zelfs na aflevering. En tot slot ook nog een mooie bos bloemen ontvangen. Top!

Ester van Hoeij

Super service, een aanrader!

Via Marcel van Eurocars een Seat Ibiza aangeschaft voor een goede prijs. Vriendelijk geholpen en ook achteraf verliep het contact soepel via WhatsApp. Inmiddels een aantal weken verder en heel erg tevreden mee. Bij het afleveren van de auto zat er een kleine beschadiging op de auto. Dit op kosten van Eurocars kunnen laten repareren.

Jasper den Hoed

Goeie en snelle service.

Op een hele ongedwongen en relaxte manier een auto kunnen kopen bij Eurocars. Het eerlijke verhaal werd over de auto verteld en een aantal auto’s aan de kant rijden was geen enkel probleem om even een proefritje te doen. De auto werd thuis afgeleverd met zoals afgesproken de gespoten bumper, helemaal top dus. Marcel bedankt voor de goede service en het fijne contact!

Arne Bos

De voordelen van een auto online kopen.

Een auto online kopen is net zo makkelijk én veilig als het kopen van een televisie bij Coolblue. Bij Eurocars kun je net zo makkelijk een auto online kopen. Met onze koopvoordelen zorgen we  voor het vinden van jouw perfecte occasion.

Contacteer ons

Heb je een personenauto gezien waarover je meer wilt weten of twijfel je nog tussen het kopen of financieren van een auto? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.