Financial lease zonder jaarcijfers

Als je een financial lease wilt afsluiten, kijken de meeste financieringsmaatschappijen en leasemaatschappijen eerst naar jouw jaarcijfers. Dit zodat ze jouw kredietwaardigheid kunnen inschatten en daarmee de kans kunnen inschatten dat je de financial lease kunt blijven betalen. Maar als startende ondernemer is de kans groot dat je nog helemaal geen jaarcijfers hebt, maar wél een auto of bedrijfswagen nodig hebt. Bij Eurocars kijken we niet alleen naar de cijfers. We vinden namelijk dat cijfers lang niet het hele verhaal vertellen. Wij kijken naar de mens achter het bedrijf en daarom heb je bij ons geen jaarcijfers nodig. Heb je bijvoorbeeld een BKR-registratie en wil je toch een financial lease afsluiten? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Financial lease

Met een financial lease kun je een auto of bedrijfswagen in feite kopen op afbetaling. Je leent het benodigde geldbedrag bij een financieringsmaatschappij, sluit een financial leasecontract af bij de leasemaatschappij en betaalt vervolgens de auto in termijnen af. Het grote voordeel hiervan is dat je direct de economisch eigenaar bent van het voertuig en dat het voertuig uiteindelijk ook jouw bezit wordt, zodra je deze hebt afbetaald. Daarnaast profiteer je ook van diverse belastingvoordelen en hoef je dus niet direct in één keer een groot geldbedrag neer te leggen. Bij een financial lease ben je echter wel zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekeringen, onderhoud en reparaties.

 

Meer dan 10 jaar ervaring met lease

Bij Eurocars kopen we auto’s en bedrijfswagens in grote hoeveelheden in. Hierdoor kunnen wij de laagste prijs van Nederland garanderen en vangen we het risico op van ondernemers die onverwacht toch hun leaseauto niet kunnen betalen. We hanteren dit inkoopbeleid inmiddels al meer dan 10 jaar met succes.

 

Bekijk het financial lease aanbod

 

Onze verschillende leasevormen

Financial lease zakelijk

Lees meer

Shortlease zakelijk

Lees meer

Financial lease particulier

Lees meer

Shortlease particulier

Lees meer
4.7 / 5.0