Soepele acceptatie bij Eurocars

Vaak wordt er vooral naar de cijfers gekeken op het moment dat je een financial lease wilt afsluiten. Hierdoor is het voor starters en zzp’ers vaak lastig om een financiering te vinden. Bij Eurocars vinden we dat we verder moeten kijken dan alleen naar de cijfers, want ook de mens achter het bedrijf speelt een belangrijke rol. Daarom heb je bij Eurocars geen jaarcijferes nodig. Wij vertrouwen erop dat mensen zelf in staat zijn om te kunnen bepalen of ze kunnen leasen of niet. Heb je bijvoorbeeld een BKR-registratie en wil je toch een financial lease afsluiten? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contact opties.

Financial lease?

Wil je meer weten over financial lease? Klik dan verder naar de pagina over zakelijk financieren of neem direct contact op.

ZAKELIJK FINANCIEREN

NEEM CONTACT OP

Particulier financieren?

Wil je meer weten over particulier financieren? Klik dan verder naar de pagina over particuliere financiering of neem direct contact op.

PARTICULIER FINANCIEREN

NEEM CONTACT OP

De voordelen van financial lease

Direct eigenaar van het voertuig

Profiteer van belastingvoordelen

Niet in één keer een groot bedrag betalen/gespreide betaling

Maandbedrag aan te passen aan je financiële situatie

Altijd inzicht in je maandelijkse kosten

Geen jaarcijfers nodig

Direct eigenaar van het voertuig

Profiteer van belastingvoordelen

Niet in één keer een groot bedrag betalen/gespreide betaling

Maandbedrag aan te passen aan je financiële situatie

Altijd inzicht in je maandelijkse kosten

Geen jaarcijfers nodig

Hoe werkt het?

 

Stap 1: Kies het voertuig van je dromen

Financial lease begint bij het vinden van een auto of bedrijfswagen die bij jou past. Deze kun je in ons online aanbod vinden of je kunt langskomen in een van onze showrooms in Oss, Helmond, Asten of Geldrop.

BEKIJK HET AANBOD

Stap 2: Vraag de financiering aan

Heb je een voertuig gevonden? Top! Dan kun je nu de financiering aanvragen. Dit kan zowel online als bij ons op locatie.

Stap 3: Wacht op een akkoord

Vraag je online een offerte aan? Dan gaan wij direct voor je aan de slag en zorgen binnen een uur voor een reactie. Wil je graag alvast een inschatting doen voor je maandbedrag? Gebruik dan onze rekentool om een inschatting te maken.

Stap 4: Na akkoord ontvang je een koopovereenkomst

Is je financial lease goedgekeurd en het voertuig naar wens? Dan ontvang je een koopovereenkomst in de mail. Zodra deze getekend en retourgestuurd is ontvang je van ons een leaseovereenkomst.

Stap 5: Aanbetaling en voertuig ophalen of op locatie brengen? 

Is de aanbetaling voldaan na akkoord? Dan is het nu tijd om je nieuwe voertuig op te halen of natuurlijk te laten afleveren!

Onze verschillende leasevormen

Financial lease zakelijk

Lees meer

Shortlease particulier

Lees meer

Shortlease zakelijk

Lees meer

Financial lease particulier

Lees meer
4.7 / 5.0